Veilig betalen

Het bestelproces vindt plaats in een beveiligde betaalomgeving, zo worden uw gegevens en betaling beveiligd verzonden. U kunt op 5 manieren betalen.

Betaal Methodes

Beveiligde SSL verbinding
Op onze hele website maken we gebruik van een beveiligde verbinding SSL: Secure Socket Layers. Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Dit herkent u aan het slotje in de adresbalk. Ook ziet u in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Met SSL wordt alle informatie tussen u en onze website gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen.

     Betalen op factuur (alleen voor zakelijke klanten) 
Bedrijven kunnen een bestelling plaatsen en betalen op factuur. Na afronding van uw bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestiging. Zodra uw bestelling is uitgeleverd ontvangt u een digitale factuur. Deze factuur dient binnen 15 dagen na factuurdatum betaald te worden. Dit is conform onze algemene voorwaarden.                 

    iDEAL:
Als u betaalt via iDEAL, rekent u af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. U kunt betalen met iDEAL via de volgende banken: ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank of Triodos Bank.                                                       

Bancontact: 
 Voor Belgische klanten bieden we Bancontact. Online betalen met Bancontact is veilig, snel en een vertrouwd betaalmiddel.

   PayPal:  
U kunt eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen.

Visa Mastercard      Visa Mastercard:
Online betalen met uw creditcard - zo werkt het:
1.  Vul uw creditcardnummer in. Dat zijn de 16 cijfers op de voorkant van uw Card
2.  Vul de vervaldatum van uw Card in. Eerst het jaar, dan de maand.
3.  Vul de 3-cijfers achterop uw Card in. (Bij Visa heet dit: CVV-code. Mastercard: CVC-code.)
4.  En, vul uw wachtwoord in. (Dit heet: Verified by Visa of Mastercard SecureCode.)