Brandveiligheid  Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Brandblussers

  We leveren uitsluitend kwaliteit brandblussers met garantie die voldoen aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Lekkage binnen 5 jaar? Dan ontvangt u gratis een nieuwe blusser. Service vinden we belangrijk.

  Aanvullende brandbeveiliging
  Er zijn ruimtes met bijzondere risico’s als elektra verdeelkasten, serverruimtes, keukens, cv-ruimtes en chemieopslag. Plaats er in de directe omgeving een geschikte brandblusser. Meestal een schuim- of CO2 blusser. Vraag vrijblijvend om advies.

 • Blusdekens

  Blusdekens zijn gemaakt van onbrandbaar materiaal en geschikt voor het blussen van beginnende brandjes. Plaats ze op een duidelijk zichtbare plaats.
                                                                                                  

  Let op! Een vlam in de (frituur)pan kunt u niet blussen met een blusdeken. Gebruik ook geen water. Water op heet vet of olie veroorzaakt stoom en geeft een grote explosie.

 • Brandmelders

  Voor de brandveiligheid in uw gebouw leveren we ook rookmelders, koolmonoxide- en hittemelders.

  Met de melder wordt de brand tijdig ontdekt en kan de schade worden beperkt. U kunt onze melders ook aan elkaar koppelen (van ons merk Fire Angel) zodat u op de andere verdiepingen ernaast, daaronder of daarboven ook het signaal hoort. Denk ook aan loodsen en ruimtes naast of boven elkaar. Voor bedrijven en thuis.


  Welk soort melder moet u plaatsen? Rookmelders kunnen in het algemeen overal geplaatst worden, maar niet in ruimtes met veel stof, rook of damp. Hierdoor zou een rookmelder vals alarm kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan (horeca-)keukens, garages of badkamers. Hittemelders zijn hier de oplossing.

  Koolmonoxide melders worden geplaatst om te waarschuwen voor een verhoogde concentratie koolmonoxide in de lucht. Koolmonoxide kan vrijkomen bij apparaten die werken op fossiele brandstoffen: geisers, cv-ketels, fornuizen en kachels.

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items