AED's

Kies een betrouwbaar merk AED met een lange levensduur. 

 

De AED kan gebruiksklaar aan de muur worden opgehangen of worden opgeborgen in een AED-kast, binnen of buiten. Bij aanschaf van dit medisch apparaat houden we bij in ons kwaliteitssysteem wanneer onderdelen vervangen dienen te worden. Zo blijft uw AED altijd goed inzetbaar. 

 

AED's  Er zijn 43 producten

Subcategorieën

 • AED's

  Bekijk onze selectie AED's die hun betrouwbaarheid en goede service hebben bewezen. 

  De AED is op te bergen in een binnen- of buitenkast of kan met een beugel aan de muur worden bevestigd. Bij aanschaf van het apparaat houden we in ons kwaliteitssysteem bij wanneer onderdelen vervangen dienen te worden. Deze service is gratis. Zo blijft uw AED altijd goed inzetbaar. 

 • Kasten en muurbeugels

  Voor de meest gebruikte type AED's bieden we een geschikte binnen- en buitenkast en muurbeugels. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

   

  De AED kasten zijn verkrijgbaar met of zonder alarm en hebben verschillende mogelijkheden van vergrendeling: een open kast, met breek glassluiting of pincode. Als u de AED buiten wilt plaatsen, zorg dan voor een verwarmde kast zodat de AED altijd goed inzetbaar. 

 • Draagtassen en koffers

  Draagtassen en koffers voor het beschermen, opbergen en meenemen van uw AED. Ze zijn van duurzame materialen gemaakt en weerbestendig.

 • Elektroden

  Vervang de elektroden en/of batterijen tijdig om uw AED inzetbaar te houden. Bent u op zoek naar de juiste batterij en elektroden? Of wilt u een offerte voor de onderdelen voor meerdere AED's? We helpen u graag verder.

 • Batterijen

  Vervang tijdig de batterij om uw AED inzetbaar te houden. Bent u op zoek naar de juiste batterij? Of wilt u een offerte voor de onderdelen voor meerdere AED's? We helpen u graag verder.

  Bestel het gewenste artikel en kies voor betalen op factuur. U ontvangt een factuur nadat uw bestelling is afgerond. 

 • AED Accessoires

  Hier vindt u accessoires voor uw AED. We adviseren om een safeset (beademingsmasker, stevige schaar, scheermesje, vinyl handschoenen en handdoekje) aan de AED vast te maken of bij de hand te hebben bij een inzet.

Toont 1 - 43 van de 43 items
Toont 1 - 43 van de 43 items