Vloerprofiel

Op vloeren kunnen fotoluminescente slijtvaste vloerpictogrammen en strippen aangebracht worden zodat uw medewerkers en bezoekers zich kunnen oriënteren in het donker en voor een veilige vluchtweg naar buiten. Voor meer zichtbare veiligheid. De materialen zijn voorzien van een zelfklevende laag aan de onderzijde.

 

Denk aan het veiliger maken van trappenhuizen, gangen, kelders, garages, werkruimtes, zolders, tunnels enz. In vliegtuigen en de scheepvaart wordt het al heel lang toegepast.

 

‘s Nachts of bij uitval van de electriciteit blijven ze langdurig zichtbaar. Het materiaal is niet afhankelijk van batterijen, stroom of accu's.

Vloerprofiel  Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
 • €36,50  excl. BTW
  (€44,17 incl. 21% BTW)
   

  Vloerpictogrammen van fotoluminescent materiaal die oplichten in het donker. Te bevestigen op trappen en vloeren (looproute). Ze zijn slijtvast en voorzien van een kleefstrip van 3M aan de onderzijde om gemakkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in diameter van 4,5 centimeter. Ideaal bij brand, stroomuitval zodat de vluchtroute altijd te zien is. Denk aan... Vloerpictogrammen van fotoluminescent...

 • €47,50  excl. BTW
  (€57,48 incl. 21% BTW)
   

  Fotoluminescente vloerpictogrammen die oplichten in het donker. Te bevestigen op trappen en vloeren (looproute). Ze zijn slijtvast en aan de onderzijde voorzien van een kleefstrip van 3M om gemakkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in diameter van 10 en 13 centimeter. Verpakt per 10 stuks. Ideaal bij brand, stroomuitval zodat de vluchtroute altijd te zien... Fotoluminescente vloerpictogrammen...

Toont 1 - 2 van de 2 items