EHBO  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Oogspoelflessen
  Bij werkzaamheden met stof, vuil of chemische stoffen dient er altijd een oogspoelfles binnen handbereik te zijn, als er niet direct in de buurt stromend water of een oogdouche station is. 

  Belangrijk is om zo snel mogelijk te beginnen met het spoelen van het oog.

  Kies een zoutoplossing voor het spoelen van vuil, stof, metaal- of houtsplinters uit het oog. Voor het neutraliseren van chemische stoffen kies: PH-neutraal oogspoeling.
 • Verbandkoffers

  Een EHBO of BHV verbandkoffer dient binnen 30 seconden binnen handbereik te zijn. De medium verbandkoffer (B) wordt veel geplaatst op een afdeling, verdieping of werkruimte. 


  De grote verbandkoffer (A) heeft meer verbandmaterialen en is aan te bevelen voor grotere ruimtes.  Deze koffer bevat grotere hoeveelheden snelverbanden, gaasjes, kompressen, watten en windsels. 

  De verbandkoffer kunt u aanvullen met een koud/warmkompres voor kneuzingen en verstuikingen, materialen voor brandwonden, HACCP-pleisters en de oogspoelfles. Vraag vrijblijvend om advies.

   

 • Navullingen

  Navullingen om uw BHV- of EHBO koffer weer volledig gebruiksklaar te maken. De materialen zijn van goede kwaliteit.

 • Pleisters

  Pleisters voor een optimale bescherming van de huid bij een verwonding, vaak schaaf-en snijwonden. Kies voor materiaal dat flexibel is, ademend en niet verkleeft.

   

  Vervang de pleister dagelijks.

 • Pleisterautomaat

  Met een pleisterautomaat heeft u altijd snel pleisters beschikbaar. Plaats de pleisterautomaat op een goed bereikbare plek, zodat iedereen er makkelijk bij kan. U kunt met één hand de pleister uit de dispenser trekken en daarna de pleister netjes en hygiënisch aanbrengen. Leverbaar textiel en plastic pleisters. De navullingen vind u hier ook.

 • Brandwonden

  We leveren voor de behandeling van eerste,- tweede- en derdegraads brandwonden een compleet assortiment; de brandwondenspray, brandwondengel, wondkompressen van verschillende afmetingen en complete koffers voor brandwonden.

   

  De materialen hebben een koelend, pijnstillend effect en verminderen de zwelling aanzienlijk. Het is belangrijk om brandwonden zo snel mogelijk te behandelen en eventueel professionele hulp in te schakelen. 

 • EHBO artikelen overig

  In deze categorie vindt u beademingsmaskers, isoleerdekens, koude kompressen, handschoenen, scharen en overige EHBO producten.