EHBO  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Verbandkoffers

  Een BHV verbandkoffer dient binnen een minuut binnen handbereik te zijn. Plaats de BHV koffer op een goed zichtbare plaats. We leveren goede kwaliteit BHV-koffers.

  De verbandkoffer kunt u laten aanvullen met een koud/warmkompres voor kneuzingen en verstuikingen, materialen voor brandwonden, HACCP-pleisters en de oogspoelfles. Vraag vrijblijvend om advies.

 • Navullingen BHV-koffer

  Om uw BHV koffer weer volledig gebruiksklaar te maken kunt een complete navulling bij ons bestellen. De materialen zijn van goede kwaliteit.

 • Brandwonden

  We leveren voor de behandeling van eerste,- tweede- en derdegraads brandwonden een compleet assortiment; de brandwondenspray, brandwondengel, wondkompressen van verschillende afmetingen en complete koffers voor brandwonden.

   

  De materialen hebben een koelend, pijnstillend effect en verminderen de zwelling aanzienlijk. Het is belangrijk om brandwonden zo snel mogelijk te behandelen en eventueel professionele hulp in te schakelen. 

 • Oogspoelflessen
  Bij werkzaamheden met stof, vuil of chemische stoffen dient er altijd een oogspoelfles binnen handbereik te zijn, als er niet direct in de buurt stromend water of een oogdouche station is. 

  Belangrijk is om zo snel mogelijk te beginnen met het spoelen van het oog.

  Kies een zoutoplossing voor het spoelen van vuil, stof, metaal- of houtsplinters uit het oog. Voor het neutraliseren van chemische stoffen kies: PH-neutraal oogspoeling.
 • Pleisterautomaat

  Plaats een pleisterautomaat naast de BHV-koffer. Zo hoeft u niet altijd de BHV koffer te openen.

  U kunt met één hand de pleister uit de dispenser trekken en daarna de pleister aanbrengen.

 • EHBO artikelen overig

  In deze categorie vindt u beademingsmaskers, isoleerdekens, koude kompressen, handschoenen, scharen en overige EHBO producten.