EHBO  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Oogspoelflessen
  Een oogspoelfles is noodzakelijk als er kans op oogletsel bestaat en er niet direct een oogdouchestation of stromend water in de buurt is. 
   
  Het is belangrijk om binnen 15 seconden te beginnen met het spoelen van het oog. Bij werkzaamheden met stof, vuil of chemische stoffen dient er altijd een oogspoelfles binnen handbereik te zijn.
   
  Kies een zoutoplossing voor het spoelen van vuil, stof, metaal- of houtsplinters uit het oog. Voor het neutraliseren van chemische stoffen kies: PH-neutraal oogspoeling.
   
  De artikelen zijn verkrijgbaar in losse flacons en oogspoelstations.
   
 • Verbandkoffers

  De verbandkoffer dient binnen 30 seconden binnen handbereik te zijn. De medium verbandkoffer (B) wordt veel geplaatst op een afdeling, verdieping of werkruimte. 


  De grote verbandkoffer (A) heeft meer verbandmaterialen en is aan te bevelen voor grotere ruimtes. Dus per unit (afdeling, verdieping of werkruimte) met meer dan 25 personen. De koffer bevat grotere hoeveelheden snelverbanden, gaasjes, kompressen, watten en windsels. 

  De verbandkoffer kunt u laten aanvullen met een koud/warmkompres, materialen voor brandwonden, HACCP-pleisters en/of oogspoelfles. Vraag vrijblijvend om advies.

   

 • Navullingen

  Om de inhoud van uw BHV- of EHBO koffer weer volledig gebruiksklaar te maken, leveren we navullingen voor de meest gangbare BHV- en EHBO koffers. De materialen zijn van goede kwaliteit.

 • Pleisterautomaat

  Met een pleisterautomaat heeft u altijd snel pleisters beschikbaar. Plaats de pleisterautomaat op een goed bereikbare plek, zodat iedereen er makkelijk bij kan. U kunt met één hand de pleister uit de dispenser trekken en daarna de pleister netjes en hygiënisch aanbrengen. Leverbaar textiel en plastic pleisters. De navullingen vind u hier ook.

 • Brandwonden

  We leveren voor de behandeling van eerste,- tweede- en derdegraads brandwonden een compleet assortiment; de brandwondenspray, brandwondengel, wondkompressen van verschillende afmetingen en complete koffers voor brandwonden.

   

  De materialen hebben een koelend, pijnstillend effect en verminderen de zwelling aanzienlijk. Het is belangrijk om brandwonden zo snel mogelijk te behandelen en eventueel professionele hulp in te schakelen. 

 • EHBO artikelen overig

  In deze categorie vindt u beademingsmaskers, isoleerdekens, koude kompressen, handschoenen, scharen en overige EHBO producten.