Verbandkoffers

De verbandkoffer dient binnen 30 seconden binnen handbereik te zijn. De medium verbandkoffer (B) wordt veel geplaatst op een afdeling, verdieping of werkruimte. 


De grote verbandkoffer (A) heeft meer verbandmaterialen en is aan te bevelen voor grotere ruimtes. Dus per unit (afdeling, verdieping of werkruimte) met meer dan 25 personen. De koffer bevat grotere hoeveelheden snelverbanden, gaasjes, kompressen, watten en windsels. 

De verbandkoffer kunt u laten aanvullen met een koud/warmkompres, materialen voor brandwonden, HACCP-pleisters en/of oogspoelfles. Vraag vrijblijvend om advies.

 

Verbandkoffers  Er zijn 37 producten

Subcategorieën

 • BHV-EHBO verbandkoffers

  De verbandkoffers worden geleverd met complete inhoud en zijn gevuld volgens de meest recente normen. Tip: plaats een pleisterautomaat naast de verbandkoffer als pleisters veel gebruikt worden.

 • Verbanddozen

  Met de verbanddozen bent u verzekerd van de beste zorg thuis, onderweg, op de camping of in het vakantiehuisje. U bent in staat om de meest voorkomende ongelukjes zoals schaafwonden, brandwonden, snijwonden en kleine wondjes snel en eenvoudig te behandelen. Ook bevatten de meesten extra kindvriendelijke wondverzorgingsproducten.

 • Eerste hulp tassen

  Zoekt u een eerste hulp set voor thuis, onderweg of een eerste hulp tas voor de BHV/EHBO? Erg handig als u de verband- en hulpmiddelen bij de hand moet hebben. De Eerste hulp rugtas is leverbaar met en zonder vulling.

 • Navullingen

  Wilt u de complete inhoud van uw verbandkoffer of verbanddoos vervangen? Dat kan heel gemakkelijk. U kiest de complete vulling die er bij hoort. Heeft u daarover vragen? Laat het ons weten.

 • Verbandkoffer leeg
Toont 1 - 37 van de 37 items
Toont 1 - 37 van de 37 items